EZPREZZO CAFé

EZPREZZO CAFé Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 71 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ezprezzo Café. Meer weten? Ontdek meer

13 feb 2022 om 13:46 Heerlijke broodjes en snelle bezorgtijd. Absoluut voor herhaling vatbaar!
15 jan 2022 om 19:58 Niet het broodje gekregen wat ik had besteld. Broodjes vielen tegen.
22 dec 2021 om 13:45 Zoals altijd weer perfect! Broodjes zijn altijd vers en goed belegd en de bezorger was ruim 30 minuten sneller dan de aangegeven bezorgtijd. Top!
21 dec 2021 om 9:48 Prima broodjes! Goed belegd. Snelle service. Helaas zat er in het broodje kip saté een haar.
27 mei 2021 om 15:12 Lekkere verse broodjes
25 mei 2021 om 0:16 Duurde ontzettend lang en toen ik na anderhalfuur belde kreeg ik alleen het antwoord: het is heel druk maar eetsmakelijk en fijne dag. Toen is er opgehangen. Verschrikkelijke service. Het eten was oke maar niet bijzonder en duur voor wat je kreeg.
11 mei 2021 om 13:01 Lekker broodje, goed belegd.
20 apr 2021 om 14:37 Broodjes waren heerlijk, maar de bezorging duurde wel wat lang. Op thuisbezorgd stond ongeveer 30 minuten, na bestelling kregen we door ongeveer een uur en ze waren er na 75 minuten... Maar de kwaliteit van de broodjes en smoothies was super!
18 apr 2021 om 18:58 Heerlijk! Goede prijs kwaliteit!
18 apr 2021 om 15:22 Broodjes waren lauw en de saucijze broodjes zijn gewoon van de AH opnieuw verwarmt
15 apr 2021 om 12:55 Lekkere broodjes en snelle bezorging en aardige bezorger
13 apr 2021 om 18:09 Heerlijke broodjes en prima op tijd bezorgd!